בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

משבר הקובה במחנה יהודה

יהונתן ועמית הגיעו ל"קובה בסטה" בשוק מחנה יהודה, אכלו קובות משובטות במרק סלק דליל וחמוסטה בטעם מפוספס ומלוח מדי. ובכל זאת מצאו כמה נקודות אור מעודדות - הטחינה והממולאים

22תגובות
איך יכול להיות שלמקום שנקרא קובה בסטה יש רק סוג אחד של קובה?
אסף קרלה

יהונתן: אז פתחנו את השנה עם מקומות חדשים, עם הצדעה למוסדות ותיקים ומוערכים, אכלנו אסיאתי וסטייק. עמית: והיום? יהונתן: היום, כפי שקורה לי מעת לעת, אני מפנה את הגה המדור בחזרה לכיוון של אוכל הנשמה הפשוט. בוא נלך לשוק. עמית: בכיף. אולי למקום החדש של הבירות, הביר באזאר? יש להם תפריט נשנושים שנשמע מבטיח ומדובר בהזדמנות פז לשתות קצת במהלך העבודה. יהונתן: את זה נשמור לפעם שבה בלוטות הטחינה שלי לא עובדות שעות נוספות. היום נלך לאכול את אחד מסמלי המטבח הירושלמי הפשוט והטעים - היום נאכל...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו