משבר הקובה במחנה יהודה

יהונתן ועמית הגיעו ל"קובה בסטה" בשוק מחנה יהודה, אכלו קובות משובטות במרק סלק דליל וחמוסטה בטעם מפוספס ומלוח מדי. ובכל זאת מצאו כמה נקודות אור מעודדות - הטחינה והממולאים

עמית אהרונסון ויהונתן כהן, כל העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עמית אהרונסון ויהונתן כהן, כל העיר

יהונתן: אז פתחנו את השנה עם מקומות חדשים, עם הצדעה למוסדות ותיקים ומוערכים, אכלנו אסיאתי וסטייק.

עמית: והיום?

יהונתן: היום, כפי שקורה לי מעת לעת, אני מפנה את הגה המדור בחזרה לכיוון של אוכל הנשמה הפשוט. בוא נלך לשוק.

עמית: בכיף. אולי למקום החדש של הבירות, הביר באזאר? יש להם תפריט נשנושים שנשמע מבטיח ומדובר בהזדמנות פז לשתות קצת במהלך העבודה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ