משבר הקובה במחנה יהודה
יהונתן ועמית הגיעו ל"קובה בסטה" בשוק מחנה יהודה, אכלו קובות משובטות במרק סלק דליל וחמוסטה בטעם מפוספס ומלוח מדי. ובכל זאת מצאו כמה נקודות אור מעודדות - הטחינה והממולאים
עמית אהרונסון ויהונתן כהן, כל העיר
עמית אהרונסון ויהונתן כהן, כל העיר
יהונתן: אז פתחנו את השנה עם מקומות חדשים, עם הצדעה למוסדות ותיקים ומוערכים, אכלנו אסיאתי וסטייק.
עמית: והיום?
יהונתן: היום, כפי שקורה לי מעת לעת, אני מפנה את הגה המדור בחזרה לכיוון של אוכל הנשמה הפשוט. בוא נלך לשוק.
עמית: בכיף. אולי למקום החדש של הבירות, הביר באזאר? יש להם תפריט נשנושים שנשמע מבטיח ומדובר בהזדמנות פז לשתות קצת במהלך העבודה.