המקום שמוסיף לקולינריה הירושלמית עוד שווארמה ראויה

יהונתן החליט שהפעם אוכלים בשווארמה בנדורה באזור התעשייה תלפיות, אלא שעמית היה סקפטי וטען כי מרשת שווארמות שלה 40 סניפים לא תבוא ישועה. נו, אוקי, אז הוא טען, ולאחר הארוחה הוא כבר הסכים שמדובר בשווארמה מהטובות בעיר

עמית אהרונסון ויהונתן כהן, כל העיר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עמית אהרונסון ויהונתן כהן, כל העיר

יהונתן: אחרי מפח הנפש שחווינו בשבוע שעבר בגזרת הקובה, היום אני מוליך אותנו לעבר אתגר נוסף של אוכל פשוט, אתגר שעד כה עירנו התקשתה לעמוד בו.

עמית: יש כמה כאלה, השאלה למה מכוון המשורר, המבורגר? נקניקיות? סטייקהאוס? צ'יפס? שווארמה?

יהונתן: כל התשובות נכונות, בגדול, אך היום הכוונה היא לאופציה מספר 5. יש שווארמה חדשה באזור התעשייה תלפיות, בנדורה שמה, ולשם אנחנו הולכים היום.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ