בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ביקורת עסקית

קפה איטליה היא לא יותר ממסעדת פועלים - וזה טוב

בלי הברקות והתחכמויות, בקפה איטליה מגישים אוכל פשוט וטעים במנות גדולות ובמחירים סבירים. אז איך הפך הבראסרי הניו יורקי למסעדה שמזכירה יותר חדר אוכל בקיבוץ?

36תגובות
קפה איטליה
מוטי מילרוד

הזמן עושה טוב לקפה איטליה. החלל, שלפני שמונה שנים נראה כמו בראסרי מודרני בעיצוב ניו יורקי עדכני ומחייב, מרגיש עכשיו, במיוחד בשעות היום, כמו חדר אוכל קיבוצי משודרג - עם מערום הצלחות שממתין על כל שולחן, מעילי הלקוחות על המתלים שבכניסה והלוגו שמוטבע על כל צלוחית וכוס. המסעדה המפונפנת, שגררה לאורך השנים תלונות על מחירים גבוהים ולא לגמרי מוצדקים, נראית פתאום כמו משהו נגיש. לתפריט הצהריים, המציע ארוחה עסקית בסיסית במחיר אטרקטיבי של 69 שקל, חלק חשוב בעניין. זה לא רק דיל אטרקטיבי פיננסית, אלא משהו...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו