שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

למסעדת "רובע 5" מגיעה הזדמנות שנייה

לפני מספר חודשים נפתחה על חורבות הספגטים מסעדת שף חדשה ויומרנית בשם רובע 5. אלא שהביקורות קטלו והשינוי הגיע עם ניסיון לייצר בראסרי ירושלמי איכותי. יהונתן ועמית הגיעו אל המסעדה ומצאו שם תפריט יינות מפתיע, שירות נהדר ומנות ראויות במחירים סבירים

עמית אהרנסון ויהונתן כהן, כל העיר
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עמית אהרנסון ויהונתן כהן, כל העיר

עמית: היום, יהונתן, יש לי שאלה פילוסופית אלייך.

יהונתן: אני מקווה שאוכל לעזור לך.

עמית: האם אפשר לתת הזדמנות שנייה למקום שמעולם נתנו לו הזדמנות ראשונה?

יהונתן: תיאלץ להסביר.

עמית: עד היום בחרנו לדלג באלגנטיות מעל "רובע 5", מסעדת השף החדשה שנפתחה לפני כמה חודשים ברעש גדול בסמוך לכיכר החתולות.

יהונתן: דילגנו בעיקר בגלל רצף ארוך של דיווחים לא חיוביים, בלשון המעטה, שהגיעו אלינו אודות המקום מכל הכיוונים – בעיקר על אוכל יומרני ולא מוצלח.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ