למסעדת "רובע 5" מגיעה הזדמנות שנייה

לפני מספר חודשים נפתחה על חורבות הספגטים מסעדת שף חדשה ויומרנית בשם רובע 5. אלא שהביקורות קטלו והשינוי הגיע עם ניסיון לייצר בראסרי ירושלמי איכותי. יהונתן ועמית הגיעו אל המסעדה ומצאו שם תפריט יינות מפתיע, שירות נהדר ומנות ראויות במחירים סבירים

עמית אהרנסון ויהונתן כהן, כל העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עמית אהרנסון ויהונתן כהן, כל העיר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ