בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

למסעדת "רובע 5" מגיעה הזדמנות שנייה

לפני מספר חודשים נפתחה על חורבות הספגטים מסעדת שף חדשה ויומרנית בשם רובע 5. אלא שהביקורות קטלו והשינוי הגיע עם ניסיון לייצר בראסרי ירושלמי איכותי. יהונתן ועמית הגיעו אל המסעדה ומצאו שם תפריט יינות מפתיע, שירות נהדר ומנות ראויות במחירים סבירים

4תגובות
פוקאצ'ה סינייה
ארנון בוסאני

עמית: היום, יהונתן, יש לי שאלה פילוסופית אלייך. יהונתן: אני מקווה שאוכל לעזור לך. עמית: האם אפשר לתת הזדמנות שנייה למקום שמעולם נתנו לו הזדמנות ראשונה? יהונתן: תיאלץ להסביר. עמית: עד היום בחרנו לדלג באלגנטיות מעל "רובע 5", מסעדת השף החדשה שנפתחה לפני כמה חודשים ברעש גדול בסמוך לכיכר החתולות. יהונתן: דילגנו בעיקר בגלל רצף ארוך של דיווחים לא חיוביים, בלשון המעטה, שהגיעו אלינו אודות המקום מכל הכיוונים – בעיקר על אוכל יומרני ולא מוצלח. עמית: אז כנראה שהיו דברים בגו, כמו שאומרים,...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו