האוכל ב"אוזריה" לא צריך לצעוק כדי שישימו לב אליו

איקרה שמלטפת במקום להרביץ, קרם שקדים שאין כמוהו ועוד מנות שכל אחת 
מתעלה על קודמתה: אביבית פריאל אביחי מגישה ב"אוזריה" אוכל נהדר

שגיא כהן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שגיא כהן

היה ברור שבסופו של דבר תהליך היעלמות המסעדות הגדולות, ושגשוג הקטנות, יצמיח את המסעדה הקטנה־גדולה הראשונה. אז הנה היא: "אוזריה". זו לא מסעדה חפה מפגמים – המעיק שבהם הוא אינטימיות היתר של השירות: מלצרים, ואפילו במקומות צפופים, מוכרחים ללמוד לכבד את החלל של הסועדים, אי אפשר להידבק להם לפנים – אבל האוכל שמוגש בה, מעשי ידי אביבית פריאל אביחי, מפצה על הכל.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ