שגיא כהן

היה ברור שבסופו של דבר תהליך היעלמות המסעדות הגדולות, ושגשוג הקטנות, יצמיח את המסעדה הקטנה־גדולה הראשונה. אז הנה היא: "אוזריה". זו לא מסעדה חפה מפגמים – המעיק שבהם הוא אינטימיות היתר של השירות: מלצרים, ואפילו במקומות צפופים, מוכרחים ללמוד לכבד את החלל של הסועדים, אי אפשר להידבק להם לפנים – אבל האוכל שמוגש בה, מעשי ידי אביבית פריאל אביחי, מפצה על הכל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ