בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

האוכל ב"אוזריה" לא צריך לצעוק כדי שישימו לב אליו

איקרה שמלטפת במקום להרביץ, קרם שקדים שאין כמוהו ועוד מנות שכל אחת 
מתעלה על קודמתה: אביבית פריאל אביחי מגישה ב"אוזריה" אוכל נהדר

38תגובות

היה ברור שבסופו של דבר תהליך היעלמות המסעדות הגדולות, ושגשוג הקטנות, יצמיח את המסעדה הקטנה־גדולה הראשונה. אז הנה היא: "אוזריה". זו לא מסעדה חפה מפגמים – המעיק שבהם הוא אינטימיות היתר של השירות: מלצרים, ואפילו במקומות צפופים, מוכרחים ללמוד לכבד את החלל של הסועדים, אי אפשר להידבק להם לפנים – אבל האוכל שמוגש בה, מעשי ידי אביבית פריאל אביחי, מפצה על הכל. הבישול הישראלי העכשווי, כמו שקורה להרבה תרבויות דקדנטיות בהרבה תחומים, הוא בישול רוקוקו: עוד שכבת מלמלה ועוד עיטור בזיליקום, עוד שכבת שיפון...

רוצים לקבל כל טור של שגיא כהן ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו