בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אם עמוק בלב אתם תרמילאים, "תאילנדית בסמטת סיני" היא מקום שתיהנו להיות בו

"תאילנדית בסמטת סיני" מציעה כמה מהמנות הטובות 
ביותר מסוגן בארץ. יכול להיות שזה מכפר על הניסיון 
המתיש שלה לחקות אווירת שאנטי

26תגובות

"הפלא טוד טמפורה היא מנה מצוינת. אלה דגים קטנים שמגיעים יום יום טריים מהים והם מטוגנים עם רוטב תמרינדי וסוכר דקלים. זו אחת המנות הכי טובות אצלנו. אוי, רגע, לא הביאו היום, אין לנו את המנה הזאת". ככה זה התחיל ב"תאילנדית בסמטת סיני" (להלן: תב"ס). סליחה, לא ככה: עוד לפני זה הספקנו לשמוע מהמארח ש"אין לי אמון במטבח". נו, וכמה אופטימים אתם הייתם במקומנו בשלב הזה? מכאן והלאה זה עוד הלך והתברדק. המלצרית באה לערוך את השולחן. לשני סועדים היא הביאה את הערכה הבאה: שני צמדי מקלות אכילה, שני סכינים, מזלג...

רוצים לקבל כל טור של שגיא כהן ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו