שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

אם עמוק בלב אתם תרמילאים, "תאילנדית בסמטת סיני" היא מקום שתיהנו להיות בו

"תאילנדית בסמטת סיני" מציעה כמה מהמנות הטובות 
ביותר מסוגן בארץ. יכול להיות שזה מכפר על הניסיון 
המתיש שלה לחקות אווירת שאנטי

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן

"הפלא טוד טמפורה היא מנה מצוינת. אלה דגים קטנים שמגיעים יום יום טריים מהים והם מטוגנים עם רוטב תמרינדי וסוכר דקלים. זו אחת המנות הכי טובות אצלנו. אוי, רגע, לא הביאו היום, אין לנו את המנה הזאת". ככה זה התחיל ב"תאילנדית בסמטת סיני" (להלן: תב"ס). סליחה, לא ככה: עוד לפני זה הספקנו לשמוע מהמארח ש"אין לי אמון במטבח". נו, וכמה אופטימים אתם הייתם במקומנו בשלב הזה?

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ