סוף סוף יש איפה לאכול מקסיקני בירושלים

עמית ויהונתן הגיעו, שוב, לשוק מחנה יהודה, שם, ברחוב האשכול נפתח מקום חדש על טהרת המטבח המקסיקני - בוריטו חי. המנות, יש להודות, לא מושלמות אך הגוואקמולה והסלסה בהחלט מוסיפים ומשדרגים את מתחם האוכל המוביל של ירושלים

יהונתן כהן ועמית אהרנסון, כל העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
יהונתן כהן ועמית אהרנסון, כל העיר

לאורך כל שנות המדור הספיקו יהונתן ועמית לטעום יחדיו שלל מטבחים גלובליים. מהאוכל הסיני הפשוט ועד לסושי, ממחוזות האינג'רה האתיופית האקזוטית דרך פיצות איטלקיות, המבורגרים אמריקאים ועד סלט פפאיה תאילנדי. רק מטבח אחד נותר עבורם, ועבור ירושלמים רבים אחרים, בגדר מטרה בלתי מושגת – המטבח המקסיקני. האם היום המציאות העגומה ונטולת הסלסה הזו עומדת להשתנות?

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ