בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סוף סוף יש איפה לאכול מקסיקני בירושלים

עמית ויהונתן הגיעו, שוב, לשוק מחנה יהודה, שם, ברחוב האשכול נפתח מקום חדש על טהרת המטבח המקסיקני - בוריטו חי. המנות, יש להודות, לא מושלמות אך הגוואקמולה והסלסה בהחלט מוסיפים ומשדרגים את מתחם האוכל המוביל של ירושלים

12תגובות
בוריטו חי
אסף קרלה

לאורך כל שנות המדור הספיקו יהונתן ועמית לטעום יחדיו שלל מטבחים גלובליים. מהאוכל הסיני הפשוט ועד לסושי, ממחוזות האינג'רה האתיופית האקזוטית דרך פיצות איטלקיות, המבורגרים אמריקאים ועד סלט פפאיה תאילנדי. רק מטבח אחד נותר עבורם, ועבור ירושלמים רבים אחרים, בגדר מטרה בלתי מושגת – המטבח המקסיקני. האם היום המציאות העגומה ונטולת הסלסה הזו עומדת להשתנות? עמית: זוכר מה קרה בפעם האחרונה שיצאנו לחפש אוכל מקסיקני בעיר? יהונתן: מעדיף לשכוח. זה היה לפני משהו כמו שנה. הגענו לעמק רפאים בעקבות דיווחים על...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו