בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מפת הדרכים

כמה טובה יכולה להיות מסעדה שממוקמת בתוך סופרמרקט? במילנו, היא נפלאה

מסעדת "אליצ'ה" המחודשת במילנו ומשתמשת בשפע הקולינרי 
שמציעה העיר כדי ליצור תפריט 
עדכני ונאמן למסורת גם יחד

16תגובות
מסדעת אליצ'ה במילנו
AZZURRA PRIMAVERA

ההכרזה שג'וליה ספדג'יאן, השפית בת ה-21 של המסעדה הפריזאית "משלי לפונטיין", זכתה בכוכב מישלן, לצד פתיחת מסעדות דוגמת "יהלומה בנמל" ו"אוזריה" אצלנו, שלא לדבר על חזרתה המבורכת של תמר כהן צדק למטבח, שבה ומעוררת שאלה שמבקרי מסעדות אוהבים: האם יש דבר כזה מטבח נשי? מבחינת ויויאנה ורזה וסנדרה צ'יצ'יריילו, השפית והסומלייה של מסעדת "אליצ'ה" במילנו, אין בכלל שאלה: במסעדה המקורית שלהן הן העסיקו רק נשים. המסעדה ההיא, בוויה אדיג'ה שבמילנו, נחלה הצלחה כל כך מסחררת – ובצדק: היא היתה אחת ממסעדות הדגים הטובות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו