איך הפך חומוס בינוני כמו "חומוס אליהו" לסיפור הצלחה?

רשת "חומוס אליהו" שהחלה את דרכה לפני כארבע שנים בכניסה ליקנעם ומאז צמחה ללא פחות מ־23 סניפים פעילים בכל רחבי הארץ, מגישה אמנם חומוס טרי עם גרגירים לתפארת, אבל טעמו תפל על גבול האנמי. אז מה הסיפור שלהם?

עמית אהרנסון ויהונתן כהן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עמית אהרנסון ויהונתן כהן

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ