בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך הפך חומוס בינוני כמו "חומוס אליהו" לסיפור הצלחה?

רשת "חומוס אליהו" שהחלה את דרכה לפני כארבע שנים בכניסה ליקנעם ומאז צמחה ללא פחות מ־23 סניפים פעילים בכל רחבי הארץ, מגישה אמנם חומוס טרי עם גרגירים לתפארת, אבל טעמו תפל על גבול האנמי. אז מה הסיפור שלהם?

52תגובות
חומוס אליהו
ארנון בוסאני

זה השבוע השני ברציפות שבו מוצאים יהונתן ועמית את עצמם במרכז העיר ירושלים. אחרי שבשבוע שעבר הם חקרו את כיכר המוזיקה בשם הניחוח הצרפתי, היום הם יוצאים לסיבוב רגלי ארוך בחיפוש אחר עוד מקומות חדשים, שאפשר למלא בהם את הבטן בשעת צהריים ירושלמית. המשימה, כך הם מגלים במהירות, אינה פשוטה כלל ועיקר. עמית: לו רק היה ניתן לשבוע מנכסים שעומדים ריקים היינו יוצאים מהסיבוב הזה מפוצצים. איזה דיכאון, הא? יהונתן: מדהים. לאורך שנים הרגשנו שמרכז העיר מאבד את התפקיד המקורי שלו – להיות הלב הפועם של העיר, המקום...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו