איך הפך חומוס בינוני כמו "חומוס אליהו" לסיפור הצלחה? - ביקורת מסעדות - הארץ

איך הפך חומוס בינוני כמו "חומוס אליהו" לסיפור הצלחה?

רשת "חומוס אליהו" שהחלה את דרכה לפני כארבע שנים בכניסה ליקנעם ומאז צמחה ללא פחות מ־23 סניפים פעילים בכל רחבי הארץ, מגישה אמנם חומוס טרי עם גרגירים לתפארת, אבל טעמו תפל על גבול האנמי. אז מה הסיפור שלהם?

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
עמית אהרנסון ויהונתן כהן

זה השבוע השני ברציפות שבו מוצאים יהונתן ועמית את עצמם במרכז העיר ירושלים. אחרי שבשבוע שעבר הם חקרו את כיכר המוזיקה בשם הניחוח הצרפתי, היום הם יוצאים לסיבוב רגלי ארוך בחיפוש אחר עוד מקומות חדשים, שאפשר למלא בהם את הבטן בשעת צהריים ירושלמית. המשימה, כך הם מגלים במהירות, אינה פשוטה כלל ועיקר.

עמית: לו רק היה ניתן לשבוע מנכסים שעומדים ריקים היינו יוצאים מהסיבוב הזה מפוצצים. איזה דיכאון, הא?

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ