שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

ואמרו ראמן: "מיאזאקי" היא אחת מתריסר המסעדות הטובות בישראל

יובל בן נריה לוקח אוכל יפני, מגיש אותו בישראל ועושה מהתערובת הזאת משהו מקורי וחדשני שאין לו אח ורע

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן

באוגוסט 2004 דייוויד צ'אנג פתח בניו יורק את "מומופוקו נודל בר" וחילל שם קודש. תשע שנים אחרי ש"טמפופו" לימד את העולם עד כמה ראמן הוא מסורת מקודשת, צ'אנג החליט שהוא עושה ראמן למאה ה-21. הוא שינה את האטריות, עידכן את הציר וחולל מהפך בתוספות. זו היתה אבן הפינה לאימפריה שכוללת היום לא פחות משמונה מסעדות בניו יורק וסניפים בכל צפון אמריקה (ואחד בסידני).

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ