בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ואמרו ראמן: "מיאזאקי" היא אחת מתריסר המסעדות הטובות בישראל

יובל בן נריה לוקח אוכל יפני, מגיש אותו בישראל ועושה מהתערובת הזאת משהו מקורי וחדשני שאין לו אח ורע

49תגובות

באוגוסט 2004 דייוויד צ'אנג פתח בניו יורק את "מומופוקו נודל בר" וחילל שם קודש. תשע שנים אחרי ש"טמפופו" לימד את העולם עד כמה ראמן הוא מסורת מקודשת, צ'אנג החליט שהוא עושה ראמן למאה ה-21. הוא שינה את האטריות, עידכן את הציר וחולל מהפך בתוספות. זו היתה אבן הפינה לאימפריה שכוללת היום לא פחות משמונה מסעדות בניו יורק וסניפים בכל צפון אמריקה (ואחד בסידני). והראמן של יובל בן נריה ב"מיאזאקי" הרבה יותר טוב. יותר מודרני, יותר מתוחכם, יותר עשיר והרבה יותר טעים. בן נריה ("טאיזו") מגיש ב"מיאזאקי" כרגע חמש...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו