בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מקום שעושה חשק לשבת לאכול ולשתות עוד ועוד

יהונתן ועמית חזרו אל שוק מחנה יהודה, שם נפתח באחרונה בית בירה ונשנוש בשם "ביר באזאר". המקום מציע שמונה ברזים של בירות בוטיק ותפריט אוכל קטן אך מפתה, שבסיסו במטבח האמריקאי ומחזיר את הקריאה לירושלמים: צאו לשתות אחרי העבודה

5תגובות
כריך פסטרמי חם
ארנון בוסאני

עמית: אחד הדברים שאני אוהב במדור, זה היכולת שלנו לראות איך דברים קורים ומשתנים לאורך זמן בתחום האוכל בעיר. יהונתן: ככה זה כשאוכלים צהריים ביחד במשך כשש שנים. עמית: אז לפני יותר מחמש שנים, בסוף שנת 2010, אכלנו ארוחת צהריים חמודה במקום ברחוב הלל בשם "מבשלת הגולן" – סוג של בית בירה ונשנושים שלא האריך ימים. היו שם ארבעה ברזים של בירות בוטיק מהחבית, קצת נקניקיות, פרצעלים, ואנחנו דיברנו על ההתקדמות של סצנת הבירות בארץ ועל עד כמה חשוב לפתח כאן תרבות שתייה של בירה בצהריים. יהונתן: ואני מניח...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו