מקום שעושה חשק לשבת לאכול ולשתות עוד ועוד

יהונתן ועמית חזרו אל שוק מחנה יהודה, שם נפתח באחרונה בית בירה ונשנוש בשם "ביר באזאר". המקום מציע שמונה ברזים של בירות בוטיק ותפריט אוכל קטן אך מפתה, שבסיסו במטבח האמריקאי ומחזיר את הקריאה לירושלמים: צאו לשתות אחרי העבודה

עמית אהרנסון ויהונתן כהן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עמית אהרנסון ויהונתן כהן

עמית: אחד הדברים שאני אוהב במדור, זה היכולת שלנו לראות איך דברים קורים ומשתנים לאורך זמן בתחום האוכל בעיר.

יהונתן: ככה זה כשאוכלים צהריים ביחד במשך כשש שנים.

עמית: אז לפני יותר מחמש שנים, בסוף שנת 2010, אכלנו ארוחת צהריים חמודה במקום ברחוב הלל בשם "מבשלת הגולן" – סוג של בית בירה ונשנושים שלא האריך ימים. היו שם ארבעה ברזים של בירות בוטיק מהחבית, קצת נקניקיות, פרצעלים, ואנחנו דיברנו על ההתקדמות של סצנת הבירות בארץ ועל עד כמה חשוב לפתח כאן תרבות שתייה של בירה בצהריים.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ