מי אמר שבמסעדה מוצלחת צריך להיות אוכל טוב

חוץ מהתפריט, "ויוינו" החיפאית היא מסעדה מצוינת

שגיא כהן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן

"ויוינו" החיפאית היא דוגמה מצוינת לכך שמסעדה יכולה להיות מוצלחת גם בלי להגיש אוכל מוצלח. והיא בהחלט מסעדה מוצלחת.

סודה של "ויוינו", כמו של לא מעט מסעדות מוצלחות אחרות, פשוט: יש לה אופי. זו אולי הסיבה לתופעה הכי מוזרה במסעדה הזאת: הקהל. בערב שבו היינו היו בה ילדה בת שלוש עם בלון דרדסים, זוגות בפגישה רומנטית, אנשים שלא היה להם כוח לבשל ובאו לחטוף משהו, שולחנות צוהלים של חבורות מעורבות, שולחנות של נשים ואפילו – משהו שלא יעלה על הדעת מחוץ לחיפה – שולחנות שיושביהם דיברו ערבית בלי לנסות להסתיר את זה. וזה משהו שלא יכול לעבוד בתל אביב: אנשים הרי לא ירגישו מספיק מיוחדים אם לא יהיו מוקפים באנשים שהם בדיוק כמוהם. בתל אביב, כידוע, יש מסעדות היפסטרים, מסעדות טבעונים, נובו־רישים, היי־טקיסטים ובזמן האחרון אפילו הקימו שמורה מלכותית לאלפיון.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ