בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מי אמר שבמסעדה מוצלחת צריך להיות אוכל טוב

חוץ מהתפריט, "ויוינו" החיפאית היא מסעדה מצוינת

40תגובות

"ויוינו" החיפאית היא דוגמה מצוינת לכך שמסעדה יכולה להיות מוצלחת גם בלי להגיש אוכל מוצלח. והיא בהחלט מסעדה מוצלחת. סודה של "ויוינו", כמו של לא מעט מסעדות מוצלחות אחרות, פשוט: יש לה אופי. זו אולי הסיבה לתופעה הכי מוזרה במסעדה הזאת: הקהל. בערב שבו היינו היו בה ילדה בת שלוש עם בלון דרדסים, זוגות בפגישה רומנטית, אנשים שלא היה להם כוח לבשל ובאו לחטוף משהו, שולחנות צוהלים של חבורות מעורבות, שולחנות של נשים ואפילו – משהו שלא יעלה על הדעת מחוץ לחיפה – שולחנות שיושביהם דיברו ערבית בלי לנסות להסתיר את...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו