כלכלית, קולינרית ואווירתית, בסופרה מגישים את אחת העסקיות הטובות בתל אביב

עם אוסף מנות מוצלחות, גדולות ומשביעות ועסקית שנמשכת כמעט עד הערב, עומר שוברט גילה במסעדת סופרה, הגרוזינית בשדרות רוטשילד, את הסיבה הכי טובה להוציא 62 שקלים על ארוחת צהריים

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
עומר שוברט

מתחביביי: להגיע למסעדות בשעות המתות, בין הסרוויסים, כשהתנועה דלילה והכל הרבה פחות לחוץ ובלתי רשמי. זמן בו אפשר לא רק לאכול וללכת, אלא גם ליהנות מחוויה קצת אחרת, בלתי אמצעית ומשוחררת. הקצב אמנם איטי בהרבה, אבל לא אמורים למהר לשום מקום בשעות האלה, של אחרי יום עבודה. שעות בהן הצוות שובר דיסטנס, המלצר מרשה לעצמו להגיד ש״המנה הזאת ממש לא מומלצת״, לספר על התמכרויותיו השונות, להוציא איזה צ׳ייסר ובעיקר לגרום לכם להרגיש בבית. אלה Happy Hours בלתי רשמיות בהן אפשר להתוודע לצדדים קצת אחרים של מסעדה, לגרסת הקז׳ואל שלה.

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ