בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כלכלית, קולינרית ואווירתית, בסופרה מגישים את אחת העסקיות הטובות בתל אביב

עם אוסף מנות מוצלחות, גדולות ומשביעות ועסקית שנמשכת כמעט עד הערב, עומר שוברט גילה במסעדת סופרה, הגרוזינית בשדרות רוטשילד, את הסיבה הכי טובה להוציא 62 שקלים על ארוחת צהריים

27תגובות
חינקלי במילוי בשר בקר ושומן כבש, אוכל כבד וממלא
דניאל לילה

מתחביביי: להגיע למסעדות בשעות המתות, בין הסרוויסים, כשהתנועה דלילה והכל הרבה פחות לחוץ ובלתי רשמי. זמן בו אפשר לא רק לאכול וללכת, אלא גם ליהנות מחוויה קצת אחרת, בלתי אמצעית ומשוחררת. הקצב אמנם איטי בהרבה, אבל לא אמורים למהר לשום מקום בשעות האלה, של אחרי יום עבודה. שעות בהן הצוות שובר דיסטנס, המלצר מרשה לעצמו להגיד ש״המנה הזאת ממש לא מומלצת״, לספר על התמכרויותיו השונות, להוציא איזה צ׳ייסר ובעיקר לגרום לכם להרגיש בבית. אלה Happy Hours בלתי רשמיות בהן אפשר להתוודע לצדדים קצת אחרים של מסעדה, לגרסת...

רוצים לקבל כל טור של עומר שוברט ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו