שגיא כהן

למה במסעדה בלקנית מתנגנת לאורך הערב כולו מוזיקה ספרדית? אולי טעם אישי, ואולי כדי להדגיש, כבר משמיעה ראשונה, של"הצועניה", מסעדה בלקנית ביפו, יש עדיין קצת בעיות זהות.

על פניו, זו מסעדה עם רעיון מעולה: לקחת את המנות הבלקניות הישנות של יפו – קצת ממליגה רומנית, קצת קיופולו בולגרי, מעט סקורדליה יוונית ואיזה לחמעג'ון טורקי – לאוורר אותן, ולהגיש אותן במקום שבו הן ירגישו בבית.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ