בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קימל היא מסעדה של פעם, במובן הבינוני של המלה

תשכחו ממינימליזם: במסעדת קימל עושים הכל כדי להתעלם מרוח התקופה, מתוך אמונה שמה שעובד כבר 23 שנה כנראה אינו דורש תיקון. מעבר לתפאורה מיושנת ותפריט ארוך מאוד, עומר שוברט ישב לצהריים והרגיש באולם אירועים

26תגובות
סטרוגנוף בקימל
עומר שוברט

יש משהו מתריס בהתעקשות של קימל להישאר מסעדה של פעם. לא להשתנות, לא להתעדכן, להתעלם מרוח התקופה. ולא שרוח התקופה היא גליק כזה גדול, אבל לפחות ברמה הקולינרית נרשמו כמה התפתחויות חיוביות במהלך השנים האחרונות. אם לא בתוכן, אז לפחות בצורה. למשל: לא חוסכים יותר בכלים. כלומר, לא מגישים את הזיתים באותה צלוחית עם החמאה ולא עורמים את התוספות אחת על השנייה רק כדי שייכנסו לאותה צלחת. לא יודע איך היה פעם, אבל אנשים היום לא אוהבים לאכול זיתים על מצע חמאה. גם לא מיקס פירה וקליפות בצל. ועניין החיסכון בכלים הוא...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו