בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בעסקית הצהריים מתגלה שאונמי היא בעצם מסעדה בינונית

בחסות האפילה, הווליום הגבוה והאלכוהול, נוצרה למסעדת אונמי תדמית של יפנית איכותית ויוקרתית. ביקור בשעות היום מוכיח את ההפך בדיוק

17תגובות
איך הצליחו באונמי להסוות את העובדה שמדובר במסעדה בינונית ויקרה
דודו בכר

ארוחת צהריים באונמי היא כמו מסיבה שלפתע דלקו בה האורות, המוזיקה כבתה והשפעת האלכוהול התפוגגה. אתה מגלה שהתאורה לא עושה חסד למקום, כמו גם לבחורה שהסתכלת עליה כל הערב. כלומר, שנקלעת למסעדה יפנית בינונית. בינונית מינוס אפילו. ולא שקשה מדי להיקלע כאן למסעדה יפנית בינונית. ישראל היא מעצמה בז׳אנר - אבל באונמי הצליחו לאורך השנים להסוות את העניין, לפחות בערבים. בחסות האפילה, הווליום הגבוה והאלכוהול, נוצרה תדמית של יפנית איכותית ויוקרתית. אלא שבצהריים מקבלים גרסת אנפלאגד: בלי מוזיקה, אלכוהול ומשחקי...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו