בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איטלקית מפוספסת

מלצר, לפיצה שלי יש אנמיה

אפשר היה לצפות ממסעדה ותיקה כמו "אל דנטה" בירושלים שתדע ליישר קו עם התפתחות המטבח האיטלקי בארץ, אך בפועל התגלה מקום עייף עם פיצות חיוורות, פסטות עם רטבים לא מדויקים ומנות ראשונות משעממות

6תגובות
ארנצ'יני במסעדת אל דנטה
ארנון בוסאני

עמית: אין מתאים יותר לארוחת פחמימות מאשר מהטבח האיטלקי. אנחנו שמים פעמינו אל רחוב אוסישקין שבלב העיר, שכבר ידע בית אוכל מיתולוגי אחד או שניים, ואל מסעדת "אל דנטה" הוותיקה.  יהונתן: וואו, לגמרי שם מהעבר. לפני הרבה מאוד שנים, כשאתה עדיין היית צעיר ופוחז, לי היה טור ביקורת אוכל במקומון של רשת אחרת בעיר, שהביא אותי לפתחה של המסעדה האיטלקית הזו, שאז רק נפתחה.  עמית: ואיך היה? יהונתן: עצם העובדה שאני צריך להתאמץ כדי להיזכר אומרת הכל. היתה ארוחה איטלקית כארוחות איטלקיות ירושלמיות רבות אחרות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו