איטלקית מפוספסת

מלצר, לפיצה שלי יש אנמיה

אפשר היה לצפות ממסעדה ותיקה כמו "אל דנטה" בירושלים שתדע ליישר קו עם התפתחות המטבח האיטלקי בארץ, אך בפועל התגלה מקום עייף עם פיצות חיוורות, פסטות עם רטבים לא מדויקים ומנות ראשונות משעממות

עמית אהרנסון ויהונתן כהן
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עמית אהרנסון ויהונתן כהן

עמית: אין מתאים יותר לארוחת פחמימות מאשר מהטבח האיטלקי. אנחנו שמים פעמינו אל רחוב אוסישקין שבלב העיר, שכבר ידע בית אוכל מיתולוגי אחד או שניים, ואל מסעדת "אל דנטה" הוותיקה. 

יהונתן: וואו, לגמרי שם מהעבר. לפני הרבה מאוד שנים, כשאתה עדיין היית צעיר ופוחז, לי היה טור ביקורת אוכל במקומון של רשת אחרת בעיר, שהביא אותי לפתחה של המסעדה האיטלקית הזו, שאז רק נפתחה. 

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ