בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

השפית תמר כהן צדק עושה דבר מטורף: אוכל שפוי

האם תמר כהן צדק יצאה מדעתה? בימים תאבי סנסציה כאלה – לפתוח מקום עם אוכל פשוט, טעים ומבוצע היטב?

54תגובות
מסעדת הס 4
מוטי מילרוד

באקלים הנוכחי, ולא רק הקולינרי, לפתוח מקום שפוי הוא אקט לא רציונלי. אנחנו הרי מכורים לסנסציונליזם: למקום החדש, לרכיב החדש, להתבטאות מעוררת הסערה החדשה. טווח תשומת הלב העכשווי שלנו הוא כמו של גרביל בצום מיצים. זה מאפיין מובהק של חברה דקדנטית. של חברה שחושיה קהו עד כדי כך שהיא זקוקה לגירויים חריפים יותר ויותר כדי לצאת, ולו להרף עין, מהקהות. כדי להרגיש משהו. בנסיבות האלה, בין "טרטר שוקולד לבן" ל"עם אחד - מדינה אחת", לפתוח מקום שסומך על כך שלאנשים תהיה סבלנות, ואורך רוח, ונכונות להתרכז, הוא מעשה...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו