השפית תמר כהן צדק עושה דבר מטורף: אוכל שפוי

האם תמר כהן צדק יצאה מדעתה? בימים תאבי סנסציה כאלה – לפתוח מקום עם אוכל פשוט, טעים ומבוצע היטב?

שגיא כהן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן

באקלים הנוכחי, ולא רק הקולינרי, לפתוח מקום שפוי הוא אקט לא רציונלי. אנחנו הרי מכורים לסנסציונליזם: למקום החדש, לרכיב החדש, להתבטאות מעוררת הסערה החדשה. טווח תשומת הלב העכשווי שלנו הוא כמו של גרביל בצום מיצים. זה מאפיין מובהק של חברה דקדנטית. של חברה שחושיה קהו עד כדי כך שהיא זקוקה לגירויים חריפים יותר ויותר כדי לצאת, ולו להרף עין, מהקהות. כדי להרגיש משהו. בנסיבות האלה, בין "טרטר שוקולד לבן" ל"עם אחד - מדינה אחת", לפתוח מקום שסומך על כך שלאנשים תהיה סבלנות, ואורך רוח, ונכונות להתרכז, הוא מעשה שגובל בטירוף.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ