בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

במגמת שיפוד

הגיבור האלמוני של סטיקיית צדקיהו – הגרילמן

יהונתן ועמית הגיעו לסטיקיית צדקיהו בתלפיות. הטעמים של הבשרים והסלטים החזירו אותם 20 שנה אחורה ובמובן החיובי של המילה

12תגובות
סטיקיית צדקיהו
ארנון בוסאני

יהונתן: רגע אחרי שכל הארץ הייתה דגלים דגלים, אנחנו פותחים שולחן של שיפודים. ובכל זאת יש התלבטות קטנה – איפה נעשה זאת? עמית: שני מתחמי שיפודים שוקקים יודעת ירושלים. הראשון הוא כמובן השוק, שם חגגנו בעבר אצל אייל וקנין ב"פורטונה", ושם נמצא "מוריס" האחד והיחיד לצד עוד שורה של מוסדות מעושנים ותיקים. המתחם השני, שבו הרבה זמן לא ביקרנו, הוא אזור התעשייה תלפיות. יהונתן: זו מכורתנו בתחום הבשר על האש, המקום שבו היינו אוכלים על בסיס קבוע כבר מגיל הילדות. עמית: אני זוכר לא מעט הורים עייפים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו