בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בטורקיז מציעים עסקית צהריים למי שלא צריך אותה

אם מתעלמים מהשירות המחופף והלא אופייני למסעדת טורקיז, משלל הסלבס שמסביב ומהמנות הראשונות, עסקית הצהריים של מסעדת היוקרה דווקא די משתלמת

19תגובות
מסעדת טורקיז
דניאל צ'צ'יק

אנשים לא מגיעים לטורקיז שבמתחם סי אנד סאן בשעת צהריים של אמצע שבוע בשביל הסי או בשביל הסאן. עובדה: שעת צהריים חמימה, ים פלטה, אבל המרפסת שוממת. כולם בפנים, מתמנגלים במיזוג. לעזאזל הים, עברנו גם פנימה. מנסים להשתלב בסצנה המקומית. זה לא ממש הצליח לנו. איך אני יודע? כי בסוף הארוחה, כששאלנו על קינוח של דובדבנים על קרח המתומחר בלא פחות מ-48 שקל, המלצרית פשוט צחקה: ״אתם רציניים? זה בסך הכל דובדבנים על קרח״. ואני די בטוח שאם רוני מאנה, שישב בשולחן ליד, היה שואל על הקינוח הזה, הוא פשוט היה מקבל אותו....



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו