גם עם שף כמו יורם ניצן, בינדלה היא עוד לא מול ים החדשה

בינדלה היתה ועודנה מסעדת שף מוקפדת, אבל תחת ניצוחו של השף יורם ניצן ממול ים, נעלמה העסקית ב-51 שקלים והגיעו ציפיות עם תג מחיר גבוה שהמסעדה עוד לא עומדת בהן

עומר שוברט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים13
עומר שוברט

בשנתיים הראשונות לחייה אפשר היה לאכול בבינדלה ארוחות עסקיות שכללו פסטה בסיסית ומנה ראשונה ב-51 שקל. כולל שתייה קלה. זה היה דיל מרגש, גם אם המנות עצמן לא היו כאלה. כי לשבת במסעדת שף כמו בינדלה שהיתה ועודנה מסעדת שף מוקפדת - ולצאת עם חשבון של שווארמייה זה לא עניין שבשגרה. העסקית האטרקטיבית לא שרדה. בדיוק כמו השף רועי סופר, שהוחלף באחרונה על ידי השף יורם ניצן, שהתאחד כאן עם צביקה שקד, חברו מימי מול ים, שמנהל היום את בינדלה. השינויים הפרסונליים שווקו כמובן כשדרוג. מול ים הקטנה. שדרוג מייצר ציפיות. וציפיות מגיעות עם תג מחיר. בתפריט הצהריים החדש לא תצאו שום דיל קרוקודיל, אלא עסקיות במחיר אחיד של 85 שקל, תמחור שמיישר קו עם הממוצע ברוב מסעדות השף בארץ. הבעיה היותר גדולה היא הציפיות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ