בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

גם עם שף כמו יורם ניצן, בינדלה היא עוד לא מול ים החדשה

בינדלה היתה ועודנה מסעדת שף מוקפדת, אבל תחת ניצוחו של השף יורם ניצן ממול ים, נעלמה העסקית ב-51 שקלים והגיעו ציפיות עם תג מחיר גבוה שהמסעדה עוד לא עומדת בהן

13תגובות
לברק סיציליאני
דנה מלמד

בשנתיים הראשונות לחייה אפשר היה לאכול בבינדלה ארוחות עסקיות שכללו פסטה בסיסית ומנה ראשונה ב-51 שקל. כולל שתייה קלה. זה היה דיל מרגש, גם אם המנות עצמן לא היו כאלה. כי לשבת במסעדת שף כמו בינדלה שהיתה ועודנה מסעדת שף מוקפדת - ולצאת עם חשבון של שווארמייה זה לא עניין שבשגרה. העסקית האטרקטיבית לא שרדה. בדיוק כמו השף רועי סופר, שהוחלף באחרונה על ידי השף יורם ניצן, שהתאחד כאן עם צביקה שקד, חברו מימי מול ים, שמנהל היום את בינדלה. השינויים הפרסונליים שווקו כמובן כשדרוג. מול ים הקטנה. שדרוג מייצר ציפיות....

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו