בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מפת הדרכים

לאכול ב"פרנצ'י" בפריז ולהרגיש הכי בבית. במובן הרע של המלה

טרטר פורל שנראה כמו חלום ארוטי של עז? סשימי דניס שהמרכיבים שלו מתנגשים חזיתית? כן, כן, "פרנצ'י", מהמסעדות המדוברות בעולם, הפכה למסעדה הכי תל־אביבית בפריז

21תגובות
בתוך מסעדת "פרנצ'י"
Pierre Terdjman / The New York T

איך כתב אנטואן דה סנט אכסופרי: ילדים, היזהרו משוקולד לבן. לפני כמה שנים רווחה באירופה אופנת מלונות הבוטיק. היה להם סימן מסגיר: על דלפק הקבלה עמדה קערה ובה תפוחים ירוקים. ברגע שראית תפוחים ירוקים, ידעת הכל. ידעת שבמיני בר יהיו מים מעוצבים, אבל המזגן לא יעבוד. ידעת שהמנורות תהיינה סקנדינביות, אבל זרם המים במקלחת יהיה זרם חילופין: רגע מים קפואים, רגע רותחים. ככה זה היום עם שוקולד לבן. כשבתפריט מופיע שוקולד לבן, הכל ברור. יהיו פרחים זעירים בעיטורי המנות, הפרחים יהיו המרכיב הכי פחות מיותר בהן, המזון...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו