בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ביקור בחור השחור של המסעדות החלביות בירושלים

ארוחה חלבית בביסטרו "פומפידו" בעמק רפאים בירושלים מנפקת מנות גדולות ונדיבות, אך עמוסות וכבדות, מהסוג שאחריהן לא היתה מזיקה בדיקה קרדיולוגית

9תגובות
פוקצ'ה לפתיחה במסעדת פומפידו
מאיר אליפור

יהונתן: אוכל חלבי, כמה טוב זה כבר יכול להיות? למה אי אפשר פשוט לאכול שווארמה כל שבוע? עמית: אני חש את כאבך, באמת, אבל זה חלק מהתפקיד שלנו. ככה זה - עם כוח גדול באה אחריות כבדה לאכול לפחות פעם בכמה שבועות מנה מפוארת של פסטה ברוטב שמנת ופטריות או משהו מעין מזה. יהונתן: בשנה שעברה אכלנו במסעדה הודית חלבית, בטוח שאין לך משהו כזה ברשימות? עמית: אין ברירה, יהונתן. תהיה אמיץ ותבוא לפגוש אותי במכה של הקולינריה החלבית בירושלים - רחוב עמק רפאים כמובן. יהונתן: אל תחכה לי. *** למרות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו