יהונתן כהן ועמית אהרנסון, כל העיר

יהונתן: אוכל חלבי, כמה טוב זה כבר יכול להיות? למה אי אפשר פשוט לאכול שווארמה כל שבוע?

עמית: אני חש את כאבך, באמת, אבל זה חלק מהתפקיד שלנו. ככה זה - עם כוח גדול באה אחריות כבדה לאכול לפחות פעם בכמה שבועות מנה מפוארת של פסטה ברוטב שמנת ופטריות או משהו מעין מזה.

יהונתן: בשנה שעברה אכלנו במסעדה הודית חלבית, בטוח שאין לך משהו כזה ברשימות?

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ