טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סנסציה בביצה: העסקית של מסעדת משייה שווה חמישה כוכבים

ארוחת הצהריים במשייה היתה מסחררת, החל מהפרנה המרוקאית לפתיחה, דרך סלט רוקט אמנותי וכלה בהפתעות שהמתינו בדרך. ואז הגיע המעורב הירושלמי

תגובות
דודו בכר

בסטנדרטים הדי מתסכלים של ביצת המסעדנות שלנו, הארוחה העסקית של משייה היא אירוע לא פחות מסנסציוני. וזה לא רק עניין קולינרי. כי בניגוד למקובל בעסקיותינו, במשייה תקבלו בשעות הצהריים - תחזיקו חזק - את הדבר עצמו. לא כאילו, לא כמעט, לא בתוספת. וכל זה בחצי מחיר בהשוואה לערב. עסקית כמו שעסקית צריכה להיות. והדבר עצמו הוא יוסי שטרית, השף שמצוי כרגע בכושר הכי טוב בארץ. ומשום מה, במקום לתרגם ההצלחה לקמפיינים לפיצות ולחוזי טאלנט טלוויזיונים, הוא מעדיף לשדרג ולשכלל את מסעדותיו. רק שהסינים לא יקנו גם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות