שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

פסטה מיאה מוציאה שם רע לנוסטלגיה

השירות עייף, התפריטים מוזנחים, המנות מוקטנות, הפסטות מיושנות ואפילו המזגן לא ממש מקרר. מה קרה לאחת המסעדות האיטלקיות האהובות בתל אביב?

עומר שוברט
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עומר שוברט

הניסיון הראשון לאכול ארוחת צהריים בפסטה מיאה לא צלח. התיישבנו, קיבלנו תפריטים, ונשכחנו. לא לפני שהמלצרית סירבה להסביר מה כוללת העסקית: ״זה קצת מסובך, אז קודם תחליטו על פסטה ורוטב ואז אבוא ואסביר״. חלפו עשרים דקות ואיש לא בא. למרות שהיו יותר אנשי צוות מסועדים. קמנו והלכנו למקום יעיל יותר. חזרנו שבועיים אחר כך, ביום עם לו״ז קצת יותר מרווח. השירות נותר איטי ובעייתי, אבל הפעם הצלחנו לאכול. לפחות חלק מהמנות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ