בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פסטה מיאה מוציאה שם רע לנוסטלגיה

השירות עייף, התפריטים מוזנחים, המנות מוקטנות, הפסטות מיושנות ואפילו המזגן לא ממש מקרר. מה קרה לאחת המסעדות האיטלקיות האהובות בתל אביב?

54תגובות
פסטה מיאה - עוגת שוקולד
עומר שוברט

הניסיון הראשון לאכול ארוחת צהריים בפסטה מיאה לא צלח. התיישבנו, קיבלנו תפריטים, ונשכחנו. לא לפני שהמלצרית סירבה להסביר מה כוללת העסקית: ״זה קצת מסובך, אז קודם תחליטו על פסטה ורוטב ואז אבוא ואסביר״. חלפו עשרים דקות ואיש לא בא. למרות שהיו יותר אנשי צוות מסועדים. קמנו והלכנו למקום יעיל יותר. חזרנו שבועיים אחר כך, ביום עם לו״ז קצת יותר מרווח. השירות נותר איטי ובעייתי, אבל הפעם הצלחנו לאכול. לפחות חלק מהמנות. הדיל: ארוחה הכוללת פוקאצ׳ה, סלט או מרק, שתייה (לימונדה או תפוזים) ופסטה במחיר פסטה גדולה....



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו