המקום שמשיב את כבודו האבוד של האוכל האיטלקי לירושלים

על הנייר, חיבור של מוזיאון משעמם עם בית אוכל חלבי נשמע כמו מתכון בטוח לכישלון, אלא שהארוחה ב"אנה" - המסעדה החדשה בבית אנה טיכו, הובילה למסקנה שירושלים חייבת עוד בתי אוכל חלביים שכאלה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים16

עמית: בית אנה טיכו, יהונתן. מתי ביקרת בו לאחרונה?

יהונתן: מזמן. לדעתי לפני כעשור. זה היה במופע מחווה לכבוד איקס שנות פעילות של חנן יובל האגדי, ואנחנו היינו שם על תקן הגרופיז של משה להב והטיש הגדול. למה אתה שואל?

עמית: כי שם אנחנו הולכים לאכול היום.

יהונתן: אתה אמיתי? זה אחד המקומות המבהילים במרכז העיר, בטח עבור בחור צעיר או רעב. חיבור של מוזיאון משעמם עם בתי אוכל חלביים, שתמיד היו משעממים אפילו יותר מהמוזיאון עצמו.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ