בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המקום שמשיב את כבודו האבוד של האוכל האיטלקי לירושלים

על הנייר, חיבור של מוזיאון משעמם עם בית אוכל חלבי נשמע כמו מתכון בטוח לכישלון, אלא שהארוחה ב"אנה" - המסעדה החדשה בבית אנה טיכו, הובילה למסקנה שירושלים חייבת עוד בתי אוכל חלביים שכאלה

16תגובות
ניוקי במסעדת אנה
אסף קרלה

עמית: בית אנה טיכו, יהונתן. מתי ביקרת בו לאחרונה? יהונתן: מזמן. לדעתי לפני כעשור. זה היה במופע מחווה לכבוד איקס שנות פעילות של חנן יובל האגדי, ואנחנו היינו שם על תקן הגרופיז של משה להב והטיש הגדול. למה אתה שואל? עמית: כי שם אנחנו הולכים לאכול היום. יהונתן: אתה אמיתי? זה אחד המקומות המבהילים במרכז העיר, בטח עבור בחור צעיר או רעב. חיבור של מוזיאון משעמם עם בתי אוכל חלביים, שתמיד היו משעממים אפילו יותר מהמוזיאון עצמו. עמית: וכמובן לא מעט בר מצוות אשכנזיות, אירועי תרבות משמימים וטיולי...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו