המקום שמשיב את כבודו האבוד של האוכל האיטלקי לירושלים

על הנייר, חיבור של מוזיאון משעמם עם בית אוכל חלבי נשמע כמו מתכון בטוח לכישלון, אלא שהארוחה ב"אנה" - המסעדה החדשה בבית אנה טיכו, הובילה למסקנה שירושלים חייבת עוד בתי אוכל חלביים שכאלה

עמית אהרנסון ויהונתן כהן, כל העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עמית אהרנסון ויהונתן כהן, כל העיר

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ