לאכול בבר א ון בתל אביב ולהרגיש על מדרכות פריז

רגע לפני שהתואר "מסעדה צרפתית" נרשם במילון על שמן של מסעדות כשרות יקרות מדי, באים עינב אזגורי ו"בר א ון" שלו ומזכירים מה זו מסעדה צרפתית במובן המקורי והטוב של המלה. נתחיל בקורקבנים?

שגיא כהן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שגיא כהן

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ