דגים 206: ריח של כסף ישן

אף מתיחת פנים לא תצליח להסוות את העובדה ש"דגים 206" היא מסעדה של פעם. היתרון: המלפפונים החמוצים הכי טובים בארץ. החיסרון: הדגים שלא מגיעים לרמה שלהם

עומר שוברט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עומר שוברט

בדיוק כשסיימנו את הראשונות, תפס את המלצרית שלנו קשיש חביב לשיחה שמיאנה להסתיים. הוא סקר בפניה את כל המסעדות החדשות שנפתחו באחרונה בתל אביב, הוסיף רשמים מביקוריו בכל אחת מהן, ובעיקר ניסה לברר איתה אם פספס במקרה איזו פתיחה מדוברת. מפגן השליטה המרהיב בנעשה בסצנה, כמעט והשכיח מאיתנו שכל העניין מעכב לנו את העיקריות. המלצרית הסבלנית מיהרה להתנצל. הסבירה שמדובר בלקוח קבוע, שכבר שנים מגיע לכאן מדי צהריים בגפו ולכן צריך להתייחס אליו בהתאם. שולט בכל רזי הקולינריה המקומית, אבל לא מוותר על הארוחה היומית ב-206. עניין של הרגל. ו-206 היא מסעדה של הרגלים. למרות מתיחת הפנים שעברה לפני כמה שנים, זו עדיין מסעדה של פעם. מקום של כסף ישן, שמחפש איכויות נושנות. לא הכל שרד את המודרנה, אבל הבסיס הטוב עדיין כאן. מוגש עם הרבה חמאה ועם המלפפונים החמוצים הכי טובים בארץ.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ