בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

דגים 206: ריח של כסף ישן

אף מתיחת פנים לא תצליח להסוות את העובדה ש"דגים 206" היא מסעדה של פעם. היתרון: המלפפונים החמוצים הכי טובים בארץ. החיסרון: הדגים שלא מגיעים לרמה שלהם

8תגובות
פרח קישוא ממולא בפירות ים במסעדת דגים 206
אביעד הרמן

בדיוק כשסיימנו את הראשונות, תפס את המלצרית שלנו קשיש חביב לשיחה שמיאנה להסתיים. הוא סקר בפניה את כל המסעדות החדשות שנפתחו באחרונה בתל אביב, הוסיף רשמים מביקוריו בכל אחת מהן, ובעיקר ניסה לברר איתה אם פספס במקרה איזו פתיחה מדוברת. מפגן השליטה המרהיב בנעשה בסצנה, כמעט והשכיח מאיתנו שכל העניין מעכב לנו את העיקריות. המלצרית הסבלנית מיהרה להתנצל. הסבירה שמדובר בלקוח קבוע, שכבר שנים מגיע לכאן מדי צהריים בגפו ולכן צריך להתייחס אליו בהתאם. שולט בכל רזי הקולינריה המקומית, אבל לא מוותר על הארוחה היומית...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו