המסעדה שממציאה מחדש את החלטורה

מה עושים במלונות עם מה שנשאר מארוחת הבוקר? זה רק אחד ההרהורים שעולים בביקור ב"סלבה וידה", מסעדת הקיץ של מלון בראון בתל אביב

שגיא כהן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן

השבוע עמד בסימן מלים חדשות. כי זה הרי מה שחסר פה, קצת מלים. ובכן, מעתה אל תאמר פריפריה, אמור שולה; אל תגיד מטוס קרב, אמור אדיר; ובעולמנו הקטן: אל תגיד חלטורה, אמור פופ־אפ.

לפני הרבה שנים, בנתניה, המלונות בקיץ היו הופכים את הרחבות למסעדות. הרעיון היה פשוט: למה שהתיירים ייצאו לבזבז את כספם במסעדות העיר? למלון יש מטבח, יש עובדי מטבח, יש שאריות מהבוקר, לתיירים יש עצלות מובנית של חופש, זה הרי שידוך שנולד בשמים. יפה לראות שיש עדיין תחומים בארץ שמכבדים את המסורת. כי קשה לראות דינמיקה אחרת מאחורי הקמת "סלבה וידה", מסעדת הקיץ של מלון בראון בתל אביב.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ