בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המסעדה שממציאה מחדש את החלטורה

מה עושים במלונות עם מה שנשאר מארוחת הבוקר? זה רק אחד ההרהורים שעולים בביקור ב"סלבה וידה", מסעדת הקיץ של מלון בראון בתל אביב

24תגובות

השבוע עמד בסימן מלים חדשות. כי זה הרי מה שחסר פה, קצת מלים. ובכן, מעתה אל תאמר פריפריה, אמור שולה; אל תגיד מטוס קרב, אמור אדיר; ובעולמנו הקטן: אל תגיד חלטורה, אמור פופ־אפ. לפני הרבה שנים, בנתניה, המלונות בקיץ היו הופכים את הרחבות למסעדות. הרעיון היה פשוט: למה שהתיירים ייצאו לבזבז את כספם במסעדות העיר? למלון יש מטבח, יש עובדי מטבח, יש שאריות מהבוקר, לתיירים יש עצלות מובנית של חופש, זה הרי שידוך שנולד בשמים. יפה לראות שיש עדיין תחומים בארץ שמכבדים את המסורת. כי קשה לראות דינמיקה אחרת מאחורי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו