טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מה צריך לעשות כדי שהמסעדה הירושלמית "אנה" לא תהיה קסם בר חלוף

"אנה" הירושלמית היא מסעדה איטלקית־ישראלית נהדרת וגם פרויקט חברתי. זה נשמע כמו מתכון נפלא, אבל כדי שהוא לא יתקלקל במהירות נדרש שינוי קל בתוכניות של בעלי המסעדה

תגובות
מסעדת אנה בבית אנה טיכו
אמיל סלמן

עשרים וחמישה שקל לגריסיני? 25 שקל לגריסיני? ורק בשביל שלא יהיו אי הבנות: 25 שקל לגריסיני? נפלתם על הראש? מסעדת "אנה" בירושלים היא מסעדה פנטסטית, יותר מזה: זו מסעדה שמסכמת בתפריט מהודק של אוכל איטלקי־ישראלי נהדר כמעט את כל ההתפתחויות החיוביות שחלו בקולינריה שלנו בשנים האחרונות. היא לא רק פלא קטן: היא מין אור של תקווה בעצם ימי השופוני והבולמוס המדכדכים. אז למה, למה ההתעקשות הכפייתית הזו שדבר ראשון שכשבנאדם נכנס למסעדה יעלה לו הדם לראש? ומילא הדם לראש: צלילים צורמים של אזהרה בוקעים מהגריסיני האלה....



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות