אם למסעדה לא אכפת איך קוראים לשף שלה, למה שיהיה אכפת מהמנות שהוא מוציא?

מסעדת "על המים" בהרצליה רוצה להיות מסעדת שף עם בישול עילי המתומחר בהתאם. בפועל היא מציבה מלצרית אחת להתמודד עם מסעדה שלמה בשעת הצהריים והמנות? למי אכפת. 139 שקלים שהושארו שם לעסקית בינונית זו כבר הגזמה פראית

עומר שוברט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
עומר שוברט

ואז, משום מקום, הגיעה נזיפה: ״לא ראיתי כי אני מלצרית לבד פה. אבל יש את האחמ״ש, יש את הברמן. הייתם צריכים ליצור קשר עין״. זה קרה אחרי שהמלצרית שלנו, שהגיחה כדי לבצע את טקס הענקת המגבונים הלחים, הבחינה סוף סוף שמנת דג המוסר עומדת בשלמותה בקצה השולחן. ודווקא ניסינו את עניין קשר העין. אבל האחמ״ש היה שקוע בשיחה עם הברמן, שבכלל היה עסוק בצילום אמנותי של סושי. אז החלטנו להזיז את המנה לפאתי השולחן. אולי מישהו יבחין. למרות שבעסקית של 139 שקל לראש, אפשר לצפות שמישהו יבחין שמשהו לא בסדר גם בלי הזזה הפגנתית של מנות. וזו לא היתה הציפייה היחידה שלא התממשה בארוחת הצהריים בעל המים הוותיקה בחוף הרצליה.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ