בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אם למסעדה לא אכפת איך קוראים לשף שלה, למה שיהיה אכפת מהמנות שהוא מוציא?

מסעדת "על המים" בהרצליה רוצה להיות מסעדת שף עם בישול עילי המתומחר בהתאם. בפועל היא מציבה מלצרית אחת להתמודד עם מסעדה שלמה בשעת הצהריים והמנות? למי אכפת. 139 שקלים שהושארו שם לעסקית בינונית זו כבר הגזמה פראית

41תגובות
פילה מוסר ים במסעדת על המים
עומר שוברט

ואז, משום מקום, הגיעה נזיפה: ״לא ראיתי כי אני מלצרית לבד פה. אבל יש את האחמ״ש, יש את הברמן. הייתם צריכים ליצור קשר עין״. זה קרה אחרי שהמלצרית שלנו, שהגיחה כדי לבצע את טקס הענקת המגבונים הלחים, הבחינה סוף סוף שמנת דג המוסר עומדת בשלמותה בקצה השולחן. ודווקא ניסינו את עניין קשר העין. אבל האחמ״ש היה שקוע בשיחה עם הברמן, שבכלל היה עסוק בצילום אמנותי של סושי. אז החלטנו להזיז את המנה לפאתי השולחן. אולי מישהו יבחין. למרות שבעסקית של 139 שקל לראש, אפשר לצפות שמישהו יבחין שמשהו לא בסדר גם בלי הזזה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו