מסעדה

השיפודים פנטסטיים, אך יש שלוש אזהרות למי שאוכל כאן

עם שם כמו שלה, אפשר היה לצפות מ"שיפודי אירופה" למתח פורה. בפועל הסלטים חיוורים, 
ואין דרך ליצור בינם לבין השיפודים שפה משותפת 
בתוך הפיתה, או מחוץ לה

שגיא כהן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן

הדבר האחרון שאתה רוצה בשיפודייה זה להיות מהורהר. שיפודייה זה מקום שאמור להיות צוהל, צבעוני, סוחף. מקום שאתה משתוקק לתת בו בכפיים, לא באקזיסטנציאליזם ארגומנטטיבי. ובמובן הזה, "שיפודי אירופה", מסעדתו החדשה (כן, עוד אחת) של שרון כהן ("שילה"), היא אולי מעט יותר מדי אירופה והרבה פחות מדי שיפודייה. מאליו יובן שמסעדה שקוראת לעצמה "שיפודי אירופה" היא לא אחת שחרדה מדיסוננסים. ובכל זאת, המתח שבין השיפודים לבין אירופה רחוק מלהיתרגם כאן למתח פורה. וכך, אף על פי שדווקא אכלנו שם כמה וכמה מאכלי אסכלה משובחים, לא נתנו בכפיים. לא הורגש צורך.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ