בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסעדה

השיפודים פנטסטיים, אך יש שלוש אזהרות למי שאוכל כאן

עם שם כמו שלה, אפשר היה לצפות מ"שיפודי אירופה" למתח פורה. בפועל הסלטים חיוורים, 
ואין דרך ליצור בינם לבין השיפודים שפה משותפת 
בתוך הפיתה, או מחוץ לה

42תגובות
מסעדת שיפודי אירופה
עופר וקנין

הדבר האחרון שאתה רוצה בשיפודייה זה להיות מהורהר. שיפודייה זה מקום שאמור להיות צוהל, צבעוני, סוחף. מקום שאתה משתוקק לתת בו בכפיים, לא באקזיסטנציאליזם ארגומנטטיבי. ובמובן הזה, "שיפודי אירופה", מסעדתו החדשה (כן, עוד אחת) של שרון כהן ("שילה"), היא אולי מעט יותר מדי אירופה והרבה פחות מדי שיפודייה. מאליו יובן שמסעדה שקוראת לעצמה "שיפודי אירופה" היא לא אחת שחרדה מדיסוננסים. ובכל זאת, המתח שבין השיפודים לבין אירופה רחוק מלהיתרגם כאן למתח פורה. וכך, אף על פי שדווקא אכלנו שם כמה וכמה מאכלי אסכלה משובחים,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו