בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כשמסעדה איטלקית מפשלת אפילו בהכנת הפיצה

מסעדת "אגס ותפוח" פועלת כמעט 40 שנה בירושלים עם ההבטחה להביא מטבח איטלקי אותנטי, אבל נופלת בכל נקודה כמעט: הפסטות לא מיוצרות במקום, הפולנטה תפלה, הרטבים לא קיבלו עדכון טעמים מאז שנות ה-90 והפיצות גרועות

8תגובות
בשתי מילים: על הפנים
אסף קרלה

יהונתן: אכלנו בלא מעט מסעדות חלביות בשבועות האחרונים, עמית. חלקן טובות פחות, אחת מהן, אנה, טובה יותר, חושב שיש לך כוח לעוד קצת? עמית: תמיד. אבל מה קרה שאתה מנווט אותנו לעבר הקוטב החלבי שבימים כתיקונם שנוא עליך כל כך? האם החוויה החיובית שעברנו לפני שבועיים בבית אנה טיכו גרמה לך להבין שאולי יצר השמנת פטריות אינו רע מנעוריו? יהונתן: אל תבנה על זה כמשהו קבוע. פשוט מישהו הזכיר לי באחרונה שעדיין לא ביקרנו באחד המוסדות החלביים ה-באמת מיתולוגיים של העיר, ואם אנחנו כבר בשוונג כנראה שהגיע הזמן...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו