כשמסעדה איטלקית מפשלת אפילו בהכנת הפיצה

מסעדת "אגס ותפוח" פועלת כמעט 40 שנה בירושלים עם ההבטחה להביא מטבח איטלקי אותנטי, אבל נופלת בכל נקודה כמעט: הפסטות לא מיוצרות במקום, הפולנטה תפלה, הרטבים לא קיבלו עדכון טעמים מאז שנות ה-90 והפיצות גרועות

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
עמית אהרנסון ויהונתן כהן

יהונתן: אכלנו בלא מעט מסעדות חלביות בשבועות האחרונים, עמית. חלקן טובות פחות, אחת מהן, אנה, טובה יותר, חושב שיש לך כוח לעוד קצת?

עמית: תמיד. אבל מה קרה שאתה מנווט אותנו לעבר הקוטב החלבי שבימים כתיקונם שנוא עליך כל כך? האם החוויה החיובית שעברנו לפני שבועיים בבית אנה טיכו גרמה לך להבין שאולי יצר השמנת פטריות אינו רע מנעוריו?

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ