הבאז לא משקר: איך מסעדה בת חמישים מצליחה להיות מלאה בצהריים?

סלטי הפתיחה היו בינוניים, העיקריות ברמה בלתי אחידה, הקינוחים לא תוצרת הבית והתמחור לא זול במיוחד. אז למה בכל זאת העסקית מסעדת השקד מוצלחת כל כך?

עומר שוברט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
עומר שוברט

התור התל אביבי לא משקר: אם מסעדת השקד הוותיקה ממשיכה להיות מלאה כל כך בצהריים, גם בתום הבאז הרגעי של הפתיחה המחודשת, כנראה שעושים שם משהו נכון. ולא פשוט היה להתחקות אחר המשהו הזה, שמסתתר בין סלטי פתיחה בינוניים, עיקריות ברמה בלתי אחידה ותמחור לא זול במיוחד. אלא שאז אתה מבין שמדובר בנוסחה מדויקת, שהתגבשה והזדקקה במהלך יותר מחמישים שנות פעילות. מעין שילוב מבוקר בין איכות, כמות, מהירות ויעילות. נוסחה שמייצרת ארוחה עסקית שעולה על מרכיביה.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ