בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הבאז לא משקר: איך מסעדה בת חמישים מצליחה להיות מלאה בצהריים?

סלטי הפתיחה היו בינוניים, העיקריות ברמה בלתי אחידה, הקינוחים לא תוצרת הבית והתמחור לא זול במיוחד. אז למה בכל זאת העסקית מסעדת השקד מוצלחת כל כך?

49תגובות
סלטי הפתיחה במסעדת השקד
דנה מלמד

התור התל אביבי לא משקר: אם מסעדת השקד הוותיקה ממשיכה להיות מלאה כל כך בצהריים, גם בתום הבאז הרגעי של הפתיחה המחודשת, כנראה שעושים שם משהו נכון. ולא פשוט היה להתחקות אחר המשהו הזה, שמסתתר בין סלטי פתיחה בינוניים, עיקריות ברמה בלתי אחידה ותמחור לא זול במיוחד. אלא שאז אתה מבין שמדובר בנוסחה מדויקת, שהתגבשה והזדקקה במהלך יותר מחמישים שנות פעילות. מעין שילוב מבוקר בין איכות, כמות, מהירות ויעילות. נוסחה שמייצרת ארוחה עסקית שעולה על מרכיביה. הדיל: ארוחה הכוללת 15 סלטים ללא הגבלה, לחם, מנה עיקרית,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו