ארוחה שנהפכה לקלישאה של ביקור במסעדה חדשה

ארוחה בביסטרו נח, שהוקם על חורבות המסעדה רוקח 73, הציגה את כל מה שאומרים על מסעדה חדשה: מצד אחד שלושה מלצרים על לקוח, מצד שני פער עצום בין מה שכתוב בתפריט למה שמוציא המטבח והמבורגר שצריך לחכות לו 40 דקות. מזל שאת העסק הצילו שתי מנות אדירות

עומר שוברט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עומר שוברט

ארוחת הצהריים בנח, המקום שנפתח זה עתה במקום רוקח 73 הוותיקה של אייל לביא במתחם מגרשי הטניס של מכבי צפון, נהפכה לקלישאה של ביקור במסעדה חדשה. כלומר, מפגן מרשים של השתדלות יחד עם חוסר מוכנות. נתחיל עם ההשתדלות, כי את זה מוצאים היום רק במסעדות חדשות, כשהצוות טרי ומלא אנרגיה. ושלושה מלצרים שונים מגיעים מדי כמה דקות לשאול אם הכל בסדר ואם חסר דבר מה. ובמקרה שלנו, זה היה לא רק חינני אלא גם יעיל: רוב הזמן היה חסר דבר מה. אם זה ההמבורגר שדפק איחור אופנתי של 40 דקות (והתחלנו לספור רק אחרי שיתר המנות סיימו להתעכל) או עוגת הפיננסייר שתיזמנה 30 דקות ביציאה והכניסה אותנו לפקקי אחר הצהריים של איילון. בקיצור, לא מדובר במקום האידיאלי לארוחות עסקיות, עניין שדי משתלב עם המיקום הקצת מנותק, שכמו מכוון לאנשים שיש להם זמן להתנתק. או לשחק טניס באמצע היום. חוץ מזה, נח היא מסעדה טובה. ויש לה פוטנציאל להיות טובה בהרבה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ