בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ארוחה שנהפכה לקלישאה של ביקור במסעדה חדשה

ארוחה בביסטרו נח, שהוקם על חורבות המסעדה רוקח 73, הציגה את כל מה שאומרים על מסעדה חדשה: מצד אחד שלושה מלצרים על לקוח, מצד שני פער עצום בין מה שכתוב בתפריט למה שמוציא המטבח והמבורגר שצריך לחכות לו 40 דקות. מזל שאת העסק הצילו שתי מנות אדירות

16תגובות
המבורגר זנב שור
עומר שוברט

ארוחת הצהריים בנח, המקום שנפתח זה עתה במקום רוקח 73 הוותיקה של אייל לביא במתחם מגרשי הטניס של מכבי צפון, נהפכה לקלישאה של ביקור במסעדה חדשה. כלומר, מפגן מרשים של השתדלות יחד עם חוסר מוכנות. נתחיל עם ההשתדלות, כי את זה מוצאים היום רק במסעדות חדשות, כשהצוות טרי ומלא אנרגיה. ושלושה מלצרים שונים מגיעים מדי כמה דקות לשאול אם הכל בסדר ואם חסר דבר מה. ובמקרה שלנו, זה היה לא רק חינני אלא גם יעיל: רוב הזמן היה חסר דבר מה. אם זה ההמבורגר שדפק איחור אופנתי של 40 דקות (והתחלנו לספור רק אחרי שיתר המנות...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו