בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"טאבולה ראסה" היא דוגמה טובה לתהליך האיקאיזציה של המסעדות שלנו

איקרה שיצאה מאריזה כלשהי, דניס ניסואז עם ארטישוק משומר, צמחייה טרופית מפלסטיק שצומחת להפליא. ב"טאבולה ראסה" מקוריות היא לא מלת מפתח

44תגובות
טבולה ראסה
מוטי מילרוד

איך הייתם מרגישים אם הייתם מקבלים הזמנה לפתיחת תערוכה של צייר, ועל ההזמנה היה צילום של ציור שלא הוא צייר? במסעדות, ודאי לא תופתעו לשמוע, זו הנורמה. מסעדת "טאבולה ראסה" החדשה ברעננה היא דוגמה טובה, ולאו דווקא מקוממת, לתהליך האיקאיזציה של המסעדות שלנו: קונים, מניחים על צלחת וקוראים לזה מטבח שף. המהדרים אפילו קוראים לזה "מטבח שף יצירתי". אולי כי השף משתמש לפתיחת האריזות במספריים סגולים. שפים בז'אנר הזה הפכו להיות לא האנשים שמבשלים את האוכל, אלא אלה שמניחים אותו על צלחת. את הבישול עצמו מבצעות חברות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו