בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בדיוק כשחשבנו שלא יכול להיות גרוע יותר, הגיעה עוד מנה

גיבוב והעמסה הם העיקרון המרכזי של המסעדה החיפאית החדשה "איטליאנו דלה קוסטה". לא נותר אלא לחכות שיפנימו שם, 
שפחות זה יותר

87תגובות

"איטליאנו דלה קוסטה", מסעדתו החיפאית החדשה של השף חמודי עוקלה, היא מסעדה חשובה. למרבה הצער, היא לא מסעדה טובה. זו מסעדה חשובה, שכן זו הפעם הראשונה שבאחת הערים הגדולות נפתחת מסעדה שבראשה עומד שף ערבי, ושאיננה מגישה אוכל ערבי. זה דבר שלמען האמת אמור היה להתרחש כבר לפני עשור לפחות. אחרי ככלות הכל, שפים ערבים ניצבים בראש מסעדות מצליחות מאוד (אחדות מהן, דוגמת "מגדלנה" ו"רולא", מהטובות בארץ); ומסעדנות (בדומה לספורט ולענפי הטיפוח) היא קריירה שמאפשרת שגשוג חומרי וניידות חברתית על אף חסמים חברתיים....



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו