בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יש למסעדה הזאת פוטנציאל, אבל היא בגיל ההתבגרות

החצילים התכחשו לעגבניות, העגבניות בזו לחצילים והחומוס תהה מה עושים עכשיו ובחר להקשות עורף. מסעדת "מאייאר" חייבת להתבגר

50תגובות
מסעדה מאייר
דודו בכר

לא פשוט להתייחס ברצינות למסעדה שלא מתייחסת ברצינות לאוכל שלה. ואיך אפשר להתייחס ברצינות למסעדה שמגישה מנת קישואים ממולאים ברוטב יוגורט, זעפרן והל לאמצע השולחן, כמנת חלוקה, בלי לצרף כף? אם זו מנה לחלוקה, כל אחד מהסועדים זכאי גם לקישוא וגם ולרוטב, לא? כשביקשנו מהמלצר כף הוא השיב: "השף ממליץ לאכול את המנה עם הידיים". שהשף יאכל עם הידיים. לא בגלל המאנייריזם, אלא משום שאכילה עם הידיים מחייבת לוגיסטיקה: המנה צריכה להיות מוגשת עם קערת מים ועם תועפות מפיות. השף הרי לא מתכוון שנשב כל הארוחה עם ידיים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו