יש למסעדה הזאת פוטנציאל, אבל היא בגיל ההתבגרות

החצילים התכחשו לעגבניות, העגבניות בזו לחצילים והחומוס תהה מה עושים עכשיו ובחר להקשות עורף. מסעדת "מאייאר" חייבת להתבגר

שגיא כהן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שגיא כהן

לא פשוט להתייחס ברצינות למסעדה שלא מתייחסת ברצינות לאוכל שלה. ואיך אפשר להתייחס ברצינות למסעדה שמגישה מנת קישואים ממולאים ברוטב יוגורט, זעפרן והל לאמצע השולחן, כמנת חלוקה, בלי לצרף כף? אם זו מנה לחלוקה, כל אחד מהסועדים זכאי גם לקישוא וגם ולרוטב, לא? כשביקשנו מהמלצר כף הוא השיב: "השף ממליץ לאכול את המנה עם הידיים". שהשף יאכל עם הידיים. לא בגלל המאנייריזם, אלא משום שאכילה עם הידיים מחייבת לוגיסטיקה: המנה צריכה להיות מוגשת עם קערת מים ועם תועפות מפיות. השף הרי לא מתכוון שנשב כל הארוחה עם ידיים דביקות בניחוח הל?

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ