בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מפת דרכים

במסעדה החדשה של הקצב הוגו דנואייה הבשר לא עושה שרירים

המקום: המסעדה החדשה של הקצב הוגו דנואייה, בשוק מקורה בפריז. המנה: קוט דה וו של עגל לימוזין. ועכשיו בואו נראה את האנגלים מלגלגים על איכות הבשר בצרפת

21תגובות

ב-1748, בזמן שצייר להנאתו את חומות עיר הנמל קאלה שבצרפת, נאסר הצייר האנגלי ויליאם הוגארת בחשד שהוא מרגל. הוגארת שוחרר בו ביום, אבל נקמתו מהדהדת עד עצם היום הזה. כשחזר לאנגליה הוא צייר את "שערי קאלה", עיבד אותו לתחריט, וזה הפך לרב המכר הגדול של תקופתו. במרכז הציור נראה נתח בשר מפואר שנפרק מאונייה שהגיעה מאנגליה ויועד לטברנה אנגלית על החוף. את הנתח המפואר מקיפה בעיניים משתוקקות חבורת חיילים צרפתים מורעבים ולבושי סחבות. המסר היה ברור: בשר כמו שיש באנגליה הצרפתים לא ראו מימיהם. ומאז, ועד עצם היום...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו