בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פרידה כואבת והתחלה חדשה בגבעה הצרפתית

אחרי למעלה משלושה עשורים מסעדת "מטעמי ציונה" בגבעה הצרפתית בירושלים נסגרה ואת מקומה תפסה רשת "ג'אפן ג'אפן". במקום אורז עם שעועית ושניצל, סושי ונודלס

תגובות
סושי בג'אפן
אסף קרלה

יהונתן: עמית, אבקשך לקום לדקת דומייה. עמית: למה מי מת? יהונתן: חס וחלילה מת. פשוט נסגר. המקום שעיצב את טעמי הילדות שלי ושל רבים אחרים שגדלו בגבעה הצרפתית מאמצע שנות השמונים. עמית: מטעמי ציונה? הסוף?? יהונתן: ברשותך נתחיל קודם בטקס. יזכור מדור "אוכלים צהריים" את מטעמי ציונה בגבעה הצרפתית, וקצת גם את הסניפים בבית הכרם ובקרית היובל, אשר חירפו נפשם במאבק למען השניצל שבדרך. ואת האורז הצהוב, וסלט הקולסלו, אשר נטרפו באהבה רבה. יזכור המדור ויאבל, על סלט הזיתים, על מרק הקובה, על העיג'ה, ועל...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו