בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חיים כהן מבשל היום אפילו יותר טוב מאשר ב"קרן"

ערב המחווה של חיים כהן למסעדת "קרן" המנוחה חולל קסם נדיר - ועורר הרהור נוגה על העדרו של קסם כזה מהמסעדנות העכשווית

69תגובות
מסעדת יפו תל אביב-
Round Tables by American Express

ב"צד גרמנט" של מרסל פרוסט הדוכסית נתקלת, בעת ביקור בלובר, ב"אולימפיה", ציור העירום של אדואר מאנה שעורר בשעתו סקנדל גדול. הדוכסית שנזכרת – כאילו שיש משהו אחר שאפשר לעשות אצל פרוסט - במאבקיה למען הציור, מסכמת: "...הציור הזה, שבסך הכל אני לא מחבבת, אבל הוא מעבר לכל ספק יצירתו של מישהו". קשה לזכור מתי בפעם האחרונה אכלתי בארץ אוכל שעורר בדיוק את התחושה הזאת: שזה אוכל שבישל מישהו. וזה קרה – כמה הולם - בערב, שבדרכו שלו נדף ממנו ריחה של עוגיית מדלן: אחד מארבעת ערבי המחווה של חיים כהן ב"יפו תל אביב"...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו