חיים כהן מבשל היום אפילו יותר טוב מאשר ב"קרן"

ערב המחווה של חיים כהן למסעדת "קרן" המנוחה חולל קסם נדיר - ועורר הרהור נוגה על העדרו של קסם כזה מהמסעדנות העכשווית

שגיא כהן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שגיא כהן

ב"צד גרמנט" של מרסל פרוסט הדוכסית נתקלת, בעת ביקור בלובר, ב"אולימפיה", ציור העירום של אדואר מאנה שעורר בשעתו סקנדל גדול. הדוכסית שנזכרת – כאילו שיש משהו אחר שאפשר לעשות אצל פרוסט - במאבקיה למען הציור, מסכמת: "...הציור הזה, שבסך הכל אני לא מחבבת, אבל הוא מעבר לכל ספק יצירתו של מישהו". קשה לזכור מתי בפעם האחרונה אכלתי בארץ אוכל שעורר בדיוק את התחושה הזאת: שזה אוכל שבישל מישהו. וזה קרה – כמה הולם - בערב, שבדרכו שלו נדף ממנו ריחה של עוגיית מדלן: אחד מארבעת ערבי המחווה של חיים כהן ב"יפו תל אביב" למסעדת "קרן".

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ