מי צריך להיות שירותי ונחמד כשהאוכל מצוין?

כשהם מצוידים במנות פנטסטיות ובספריבס מופתי, במסעדת אסתר ביהוד מוותרים על כל ניסיון להתחבב, להתנחמד או סתם להקשיב ללקוחות

עומר שוברט
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
עומר שוברט

במסעדת אסתר ביהוד מגישים אוכל מצוין, וניכר שהם יודעים את זה. כי מוותרים שם, כמעט במפגיע, על כל ניסיון להתחבב, להתנחמד או סתם להקשיב ללקוחות. וזו לא רק המלצרית האקראית שלנו, שהיתה חמוצה במיוחד, אלא המקום כולו שמתנהל באיזו קורקטיות קרירה ועייפה. אולי כי העסק דופק. והאוכל טעים. והמקום מלא. למרות שהמחירים לא מאוד זולים והמנות לא מאוד גדולות. ואין סיבה אמיתית להסביר פנים לסועדים. הם חוזרים גם ככה. אם לא בשביל האווירה, אז בשביל הפולייקה.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ