בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מי צריך להיות שירותי ונחמד כשהאוכל מצוין?

כשהם מצוידים במנות פנטסטיות ובספריבס מופתי, במסעדת אסתר ביהוד מוותרים על כל ניסיון להתחבב, להתנחמד או סתם להקשיב ללקוחות

47תגובות
מנת הספריבס במסעדת אסתר
דנה מלמד

במסעדת אסתר ביהוד מגישים אוכל מצוין, וניכר שהם יודעים את זה. כי מוותרים שם, כמעט במפגיע, על כל ניסיון להתחבב, להתנחמד או סתם להקשיב ללקוחות. וזו לא רק המלצרית האקראית שלנו, שהיתה חמוצה במיוחד, אלא המקום כולו שמתנהל באיזו קורקטיות קרירה ועייפה. אולי כי העסק דופק. והאוכל טעים. והמקום מלא. למרות שהמחירים לא מאוד זולים והמנות לא מאוד גדולות. ואין סיבה אמיתית להסביר פנים לסועדים. הם חוזרים גם ככה. אם לא בשביל האווירה, אז בשביל הפולייקה. הדיל: עסקית הכוללת לחם ומטבלים ומנה ראשונה (11 מנות לבחירה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו