בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ב"הרברט סמואל" הירושלמית יש גם מנות טובות, אבל היא משאירה תחושה של פסאדה

יונתן רושפלד הוא גדול מבצעי הקאברים בבישול הישראלי. עכשיו תארו לכם מה קורה כשמבצעים קאברים לקאברים. וזה מה שעושה "הרברט סמואל" הירושלמית

24תגובות
"הרברט סמואל בירושלים
אמיל סלמן

הרברט סמואל, אם נאמין לגרסת ראש ממשלת ישראל (ומי לא?), הוא האחראי הישיר לשואה. סמואל, הנציב הבריטי הראשון, הוא האיש שמינה את חאג' אמין אל חוסייני למופתי של ירושלים. בתפקידו זה, המופתי, בגרסת נתניהו, שיכנע את היטלר להשמיד את היהודים, והסוף הרי ידוע. בנסיבות האלה, לקרוא לרשת מסעדות ישראליות כשרות בשם "הרברט סמואל", זה בערך כמו שהפלסטינים יקראו לימים לרשת מלונות הפאר שלהם "זמביש". אבל השימוש בשם "הרברט סמואל" מעורר תהיות גם מטעם נוסף. "הרברט סמואל" היתה מסעדה שהקים יונתן רושפלד. היא היתה מזוהה,...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו