המקום בו ירושלמים נפגשים לסנדוויץ' כבר 40 שנה

צריף החביתות של אניטה בירושלים שייך לז'אנר שמורות הטבע הקולינריות, שצריך רק לקוות שיישארו בדיוק כמו שהן ולאו דווקא בזכות קולינריה גבוהה או פורצת דרך, אלא בגלל האופי, הזהות והנשמה

עמית אהרנסון ויהונתן כהן, כל העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עמית אהרנסון ויהונתן כהן, כל העיר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ