כך נראה חיקוי מדויק ולא מוצלח של מסעדה נהדרת

"אל עאשי", היפואית החדשה של השף סלאח כורדי, היתה אמורה לשחזר את "אל ג'מילה" המצוינת שלו. אבל משהו השתבש

שגיא כהן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן

מכל קלישאות התיירות דומה שזו שניתן לבטוח בה ביותר היא: "אסור לשחזר הצלחות". אם תחזור אחרי שנתיים לאותו ביסטרו קטן שמצאת ברחוב סודי בפריז, הרי גם אם בביסטרו עצמו לא חל שום שינוי, צפויה לך אכזבה. איכשהו, הזמן, הדמיון, הגעגוע, הפעמים שבהן סיפרת את הסיפור, גורמים לכך שגם אם הכל בדיוק כשהיה, כנראה בכל זאת אין אדם יכול לטבול באותו דמי-גלאס פעמיים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ