בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כך נראה חיקוי מדויק ולא מוצלח של מסעדה נהדרת

"אל עאשי", היפואית החדשה של השף סלאח כורדי, היתה אמורה לשחזר את "אל ג'מילה" המצוינת שלו. אבל משהו השתבש

15תגובות
מסעדת אל עאשי
תומר אפלבאום

מכל קלישאות התיירות דומה שזו שניתן לבטוח בה ביותר היא: "אסור לשחזר הצלחות". אם תחזור אחרי שנתיים לאותו ביסטרו קטן שמצאת ברחוב סודי בפריז, הרי גם אם בביסטרו עצמו לא חל שום שינוי, צפויה לך אכזבה. איכשהו, הזמן, הדמיון, הגעגוע, הפעמים שבהן סיפרת את הסיפור, גורמים לכך שגם אם הכל בדיוק כשהיה, כנראה בכל זאת אין אדם יכול לטבול באותו דמי-גלאס פעמיים. כוחה של הקלישאה הזאת, כך מתברר, יפה לא פחות גם ביחס למסעדנים. לפני קצת יותר משנתיים סלאח כורדי פתח ביפו את "אל ג'מילה". הרעיון היה להקים מסעדה שתתבסס על...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו