בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"קלאש": בתוך תפאורת נצנצים מסתתרת מסעדה מעולה

השף חיים טיבי מביא איתו את הבשורה מהגליל לתל אביב, ואפילו האכסניה הנוצצת־נצנצית שבחר לא מצליחה לקלקל את תחושת האיכות־האמיתית שעולה (כמעט) מכל מנה

13תגובות
מסעדת "קלאש"
תומר אפלבאום

בשורה התחתונה, אם זה מה שצריך לעבור כדי לאכול את האוכל היחיד במינו של חיים טיבי בתל אביב, זה שווה. "קלאש", גיחתו הראשונה של בעל הבשורה מהגליל ("אורוות הברון", "מוסקט", "טיבי'ס") לתל אביב, היא מסעדה בעלת שני טבעים מנוגדים. כשחושבים על זה, האם זה יכול להיות אחרת בבשורה מהגליל? מצד אחד, ב"קלאש" מוגש האוכל השורשי והמלוטש של טיבי, אחד השפים היחידים שלנו שמסוגל בעת ובעונה אחת לבשל אוכל עם טעמים ורגש של בישול מסורתי, אבל גם חדות ונחישות של מטבח עלי. מצד שני, "יקירי". זו מסעדה שנמצאת בלובי של מלון, יש...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו