בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עסקית ששווה לנסוע בשבילה עד עמק יזרעאל

המנות הראשונות נראו כמו מנות עיקריות בתל אביב, העיקריות היו מחווה אמיצה למסעדת "טוטו" והקינוח מעלה את עמק יזרעאל למפה הארצית. אבל בעמק, כמו בעמק, הכל לוקח המון זמן

16תגובות
בס בחמאת ערמונים
עומר שוברט

מה קורה כשלוקחים שף תל אביבי מעודכן ומעבירים אותו לצפון? במקרה של עידן ליפשיץ, ששימש כשף התפעולי של ״טוטו״ וחזר לפני חמש שנים למחוז ילדותו כדי לפתוח את מסעדת בלה בבית שערים, נוצרה מוטציה מעניינת. היד הטובה והכישרונית עדיין שם, אבל המנות גדלו לממדים פריפריאליים. גם השירות יישר קו עם הגיאוגרפיה ונהפך מחופף, אבל על כך מפצים באווירה לבבית וברוחב לב. ועכשיו יש גם עסקית צהריים. אפילו משתלמת. לא מובן מאליו במקום מסוג זה, שבכלל סגור בימי שני. כי אם כבר עברת לצפון, אתה צריך לדעת גם לנוח. הדיל: ארוחה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו