עסקית ששווה לנסוע בשבילה עד עמק יזרעאל

המנות הראשונות נראו כמו מנות עיקריות בתל אביב, העיקריות היו מחווה אמיצה למסעדת "טוטו" והקינוח מעלה את עמק יזרעאל למפה הארצית. אבל בעמק, כמו בעמק, הכל לוקח המון זמן

עומר שוברט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
עומר שוברט

מה קורה כשלוקחים שף תל אביבי מעודכן ומעבירים אותו לצפון? במקרה של עידן ליפשיץ, ששימש כשף התפעולי של ״טוטו״ וחזר לפני חמש שנים למחוז ילדותו כדי לפתוח את מסעדת בלה בבית שערים, נוצרה מוטציה מעניינת. היד הטובה והכישרונית עדיין שם, אבל המנות גדלו לממדים פריפריאליים. גם השירות יישר קו עם הגיאוגרפיה ונהפך מחופף, אבל על כך מפצים באווירה לבבית וברוחב לב. ועכשיו יש גם עסקית צהריים. אפילו משתלמת. לא מובן מאליו במקום מסוג זה, שבכלל סגור בימי שני. כי אם כבר עברת לצפון, אתה צריך לדעת גם לנוח.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ