בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שנת מסעדנות גרועה כזאת מזמן לא היתה פה

בתשע"ו, בפעם הראשונה זה יותר מ-20 שנה, לא נפתחה בישראל אף מסעדת שף אמיתית. התרבות הקולינרית הגבוהה בארץ, כמו כל התרבות הגבוהה שלנו, שולחת יד בנפשה

78תגובות

"ב-IKEA איכות מגיעה מבפנים. אנו אוהבים לעבוד עם חומרים בני־קיימא, במחירים נוחים שמהנה להשתמש בהם. האמת היא, לומר שאנו נהנים מירידה לפרטים, תהיה שימוש בלשון המעטה. למעשה, אנחנו אוהבים לרדת לפרטי פרטים". כן, אבל ככל הנראה לא כשזה נוגע למלים. הקטלוג העילג של איקאה יכול היה, באותה מידה, להיות סיכום שנת תשע"ו במסעדנות הישראלית. תהליך האיקאיזציה הפך השנה מהתפרצות מקומית למגיפה קטלנית. בתשע"ו, בפעם הראשונה זה יותר מ-20 שנה, לא נפתחה בישראל אף מסעדת שף אמיתית. אף לא מסעדה אחת שבה אדם יוצר מממש את...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו