שנת מסעדנות גרועה כזאת מזמן לא היתה פה

בתשע"ו, בפעם הראשונה זה יותר מ-20 שנה, לא נפתחה בישראל אף מסעדת שף אמיתית. התרבות הקולינרית הגבוהה בארץ, כמו כל התרבות הגבוהה שלנו, שולחת יד בנפשה

שגיא כהן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
שגיא כהן

"ב-IKEA איכות מגיעה מבפנים. אנו אוהבים לעבוד עם חומרים בני־קיימא, במחירים נוחים שמהנה להשתמש בהם. האמת היא, לומר שאנו נהנים מירידה לפרטים, תהיה שימוש בלשון המעטה. למעשה, אנחנו אוהבים לרדת לפרטי פרטים". כן, אבל ככל הנראה לא כשזה נוגע למלים. הקטלוג העילג של איקאה יכול היה, באותה מידה, להיות סיכום שנת תשע"ו במסעדנות הישראלית. תהליך האיקאיזציה הפך השנה מהתפרצות מקומית למגיפה קטלנית.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ