המסעדה בה האוכל מוגש בצלחות חד פעמיות ומחומם במיקרו והשניצל נפלא

אחת הטרגדיות הקולינריות של ירושלים היא ההיעדר המוחלט של אוכל יהודי אשכנזי. השמועה אודות טושלנט מוצלח, הובילה למקום שפועל בקונספט קולינרי ייחודי של אוכל מחומם במיקרוגל בצלחות חד פעמיות, אך כולל מנות מפתיעות ושניצלים עם טעם של בית

עמית אהרנסון ויהונתן כהן, כל העיר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
עמית אהרנסון ויהונתן כהן, כל העיר

עמית: כמעט שנה טובה, יהונתן.

יהונתן: אנחנו באווירה חגיגית?

עמית: תמיד. רגע לפני ראש השנה החלטתי שנצא לחפש קצת אוכל נשמה יהודי. על פניו, בהתחשב בגודל העיר ואחוז הדתיים האשכנזיים בה, זה לא אמור להיות סיפור מורכב. אבל המציאות אחרת.

יהונתן: אחת הטרגדיות הקולינריות של ירושלים היא ההיעדר המוחלט של אוכל יהודי מתרבותה. תל אביב, במובן הזה, היא בירת האוכל האשכנזי ושם הוא הצליח להפוך לחלק מתרבות הבילוי. בירושלים איכשהו אין אף מסעדה או בית מרזח יהודיים אמיתיים, כאלה של גפילטע ורגל קרושה, חזרת וכבד קצוץ, קוגעל וחמוצים.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ