"לוקה ולינו" נמצאת בתל אביב. אז למה נדמה שהמטבח שלה בירושלים?

"לוקה ולינו" אמורה להיות הגרסה התל אביבית של "טופולינו" הירושלמית. אבוי, מלבד הקינוחים והפסטה לא ריחפה כאן רוחה של המסעדה המנוֹחה

מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן

הבעיה הגדולה עם "לוקה ולינו", "טופולינו" הירושלמית הזכורה לטוב בגרסה תל אביבית חדשה, היא שמתישהו במהלכו האינסופי של הערב המדכדך שבילינו בה לפתע התגנבה תהייה: האם "טופולינו" בירושלים באמת היתה מסעדה כל כך טובה או שהיא היתה טובה רק מכיוון שהיא היתה בירושלים? בבחינת כל קוץ וגו'. "לוקה ולינו" החדשה היא חלק ממסתורין גדול במסעדנות העכשווית: הקימה לתחייה. "אל ג'מילה" היפואית התגלגלה ב"אל עאשי"; "דלאל" העכואית קמה לתחייה כ"מאיאר", ועכשיו "טופולינו" ששבה אלינו מהאין כ"לוקה ולינו". ואם אפשר לשפוט לפי המבחר המייצג הזה: הניחו להולכים.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ