בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"לוקה ולינו" נמצאת בתל אביב. אז למה נדמה שהמטבח שלה בירושלים?

"לוקה ולינו" אמורה להיות הגרסה התל אביבית של "טופולינו" הירושלמית. אבוי, מלבד הקינוחים והפסטה לא ריחפה כאן רוחה של המסעדה המנוֹחה

55תגובות
מסעדת לוקה ולינו
תומר אפלבאום

הבעיה הגדולה עם "לוקה ולינו", "טופולינו" הירושלמית הזכורה לטוב בגרסה תל אביבית חדשה, היא שמתישהו במהלכו האינסופי של הערב המדכדך שבילינו בה לפתע התגנבה תהייה: האם "טופולינו" בירושלים באמת היתה מסעדה כל כך טובה או שהיא היתה טובה רק מכיוון שהיא היתה בירושלים? בבחינת כל קוץ וגו'. "לוקה ולינו" החדשה היא חלק ממסתורין גדול במסעדנות העכשווית: הקימה לתחייה. "אל ג'מילה" היפואית התגלגלה ב"אל עאשי"; "דלאל" העכואית קמה לתחייה כ"מאיאר", ועכשיו "טופולינו" ששבה אלינו מהאין כ"לוקה ולינו". ואם אפשר לשפוט לפי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו